Over ons

Al sinds de jaren 80 hebben we ons verdiept in de Indiase Muziek en cultuur. Inspirerend en zeker de moeite waard om te ontdekken dat de vorm niet zo vast is als doet vermoeden.
Zoals de Indiase muziek geworteld is in pure klank zo hangt hun cultuur eveneens als aan een een onzichtbaar draadje aan elkaar. De vrijheid van denken, het aanpassingsvermogen en de rijkdom aan kleuren is geweldig.
Het was wel wennen in ’t begin maar als je er aan over durft te geven voel je je rijk van binnen.

Deze belangstelling heeft in 1991 geleid tot in het begin van huis uit, en later vanuit een aparte winkel, verkopen van mooie dingen uit India zoals de Indiase muziekinstrumenten. Dit hebben we 30 jaar gedaan.

Nu iedereen vrij makkelijk online instrumenten uit India kan bestellen hebben we onze winkel weer teruggebracht naar huis en delen we onze ervaring van huis uit. We hebben nog instrumenten en krijgen nog regelmatig instrumenten terug dus bel gerust of er nog iets van je gading bij is.

Ook voor lessen en reparaties zijn we beschikbaar.

Tanpura

Spelen op of zingen met Tanpura is heel bijzonder. Niet heel moeilijk qua techniek maar tegelijk zo ruimtelijk van klank.

Tabla

Het ritmeinstrument van India. Subtiele vingertrommel met mooie boventonen. Vraagt weer een heel andere benadering.